Anna Dreyer

autoriseret psykolog

Anna Dreyer

Autoriseret psykolog

Det tilbyder jeg

Individuel terapi

Har du problemer med eksempelvis stress, angst, depression, selvværd, relationer til andre, eller savner du mere glæde og retning i livet?

Gennem et terapiforløb kan du få hjælp til at forholde dig bedst muligt til dit problem eller den vanskelige situation du er i. Terapi er en hjælp til at komme dybere i kontakt med dig selv, så du kan navigere i dit liv og i dine relationer på en mere autentisk, konstruktiv og livfuld måde.

Parterapi

Har I mistet gnisten? Skændes I meget? Er der utroskab? Er der gået hverdagstrummerum i det hele? Savner I dybest set hinanden, men kan ikke finde ind til hinanden igen?

I parterapi kan I få hjælp til at forstå jer selv og jeres indbyrdes samspil bedre. Gennem parterapi kan I opdage de ofte ubevidste mønstre, der vanskeliggør jeres kommunikation og besværliggør kærlighed og seksualitet.

Supervision

Savner du inspiration, indsigt og nye perspektiver i dit arbejdsliv? Har du lyst til at udforske din funktion, din selvopfattelse og dine muligheder i arbejdsmæssig sammenhæng?

I supervision undersøger vi sammen den problemstilling du kommer med. Med afsæt i den konkrete problemstilling skaber vi sammen bevægelse til nye perspektiver og ny læring. Gennem supervision kan du få mere overblik, klarhed og retning.

Onlineterapi

Det kan være mere trygt og afslappende at være i videoterapi fra sit eget hjem.

Det kan også være rart at slippe for transporttid og kunne få hurtige tider uden for normal åbningstid. Videoterapi kan bruges til individuel terapi, parterapi og supervision.

Videoterapi kan også bruges hvis du er i udlandet eller hvis du har et fysisk handicap. Klik på billedet ovenfor, hvis du vil vide mere om kurser og undervisning.

Individuel terapi

Parterapi