Kurser og Grupper - mindfulness

Videoterapi 

Til videoterapi bruger jeg en sikker og krypteret forbindelse, der er anbefalet af Dansk Psykolog Forening. Det er min erfaring, at kvaliteten og udbyttet af terapien er god. For nogen kan det være mere trygt og mindre stressende at være i terapi fra sit eget hjem, og at det kan være rart at slippe for transporttid. Videoterapi kan også bruges hvis du bor i udlandet, hvis du har et fysisk handicap, er i sommerhus eller hvis du er syg. Ved videoterapi kan jeg hurtigere tilbyde dig en samtaletid samt tilbyde tider uden for normal åbningstid.

Videoterapi tilbydes til individuel terapi, parterapi og supervision.

Det er nemt at finde ud af det praktiske i forhold til videoterapi. Det foregår sådan at jeg sender dig et link på mail lige inden vores aftale. Du trykker på deltag i møde, hvorefter vi har kontakt. Du skal sidde foran en computer eller ipad med kamera på. En mobiltelefon kan også bruges, men det er bedre med et større billede på computeren eller ipaden. Den bedste kvalitet opnås, hvis du bruger Google Chrome som browser.

“Forskning tyder på, at der ikke er forskel i kvaliteten af behandling, som foregår over video og ansigt til ansigt. Mange klienter bliver positivt overraskede over, hvor god en samtale de kan have med psykolog over video” (Alt om Psykologi, december 2020).

Terapi over telefon
Jeg tilbyder også terapi via telefonsamtaler. Her ringer jeg dig op på det ønskede telefonnummer på det aftalte tidspunkt.


Mindfulness

Kurser og grupper

For tiden afholder jeg ikke kurser og grupper for individuelle kursister, men er I en gruppe og er I interesserede i undervisning i fx stresshåndtering eller personlig udvikling, er I velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om indhold, kursusform, pris mm. Jeg kan desuden varmt anbefale psykolog og certificeret mindfulness-og yogalærer Gull-Maja la Cour. Gull-Maja afholder løbende mindfulnessforløb i vores klinik i Horsens.