Videoterapi 

Jeg har god erfaring med videoterapi. Jeg bruger en sikker og krypteret forbindelse som Dansk Psykologforening anbefaler og min erfaring er at kvaliteten og udbyttet af terapien er god. Det kan føles trygt at sidde i sit eget hjem og snakke med mig/psykologen, man behøver ikke bruge tid på transport og man kan befinde sig hvor som helst i eller uden for landet. Ved videoterapi kan også tilbydes samtaler udenfor almindelig åbningstid.

Videoterapi tilbydes til individuel terapi, parterapi og supervision.

Det er nemt at finde ud af. Jeg sender et link på mail lige inden vores aftale, og du trykker på deltag i møde, hvorefter vi har kontakt. Du/I skal sidde foran en computer eller ipad med kamera på. En mobiltelefon kan også bruges, men det er bedre med det større billede på computeren eller ipaden.

“Forskning tyder på, at der ikke er forskel i kvaliteten af behandling, som foregår over video og ansigt til ansigt. Mange klienter bliver positivt overraskede over, hvor god en samtale de kan have med psykolog over video. Når der er tale om mere end én samtale, kan psykologen gøre brug af en række værktøjer, som kan optimere og styrke den terapeutiske kontakt og skabe et trygt rum for online terapi” (Citat fra en artikel fra Alt om Psykologi).

Link til artiklen: https://altompsykologi.dk/2020/04/virker-terapi-hjemme-foran-skaermen/?fbclid=IwAR3cnAy7dxlzOsWQ1ymsCHMURZ7jPluL3NnTYpbh5m9et64C3DwaDhrJN9A

Jeg tilbyder også telefonmøder, hvilket jeg har god erfaring med. Her ringer jeg dig op på det ønskede telefonnummer på det aftalte tidspunkt.

Mindfulness

Kurser og grupper

For tiden afholder jeg ikke kurser og grupper for individuelle kursister, men er I en gruppe og er I interesserede i undervisning i fx. mindfulness eller personlig udvikling er I velkomne til at kontakte mig for en uforpligtende snak om indhold, kursusform, pris mm.