Anna Dreyer

autoriseret psykolog

Anna Dreyer

Autoriseret psykolog

Onlineterapi

Line1

Synes du at det er mere trygt og afslappende at være i terapi fra dit eget hjem? Er det tidsbesparende for dig at slippe for transporttiden ved at være i terapi hjemmefra? Er du ude at rejse, bor du i udlandet, er du sløj eller er du på anden måde forhindret i at møde op?

”Forskning viser at onlinesamtaler virker lige så godt som almindelige psykologsamtaler”

Onlineterapi kan benyttes som den primære kontaktform, og den kan indgå som et supplement til møderne i min psykologpraksis. Onlineterapi tilbydes til individuel terapi, parterapi og supervision. Ved onlineterapi kan jeg ofte hurtigere tilbyde en samtaletid og tilbyde tider uden for normal åbningstid. Selvom formatet er anderledes end ved et fysisk fremmøde, er den faglige tilgang og fremgangmåde den samme ved onlineterapi. 

Min erfaring er at udbyttet af onlineterapi er god, og forskning viser at der ikke er forskel på kvaliteten af onlineterapi og almindelig terapi. Det kan også være en fordel, at du kan vise mig noget fra dit hjem som har relevans for det vi har fokus på. 

Jeg tilbyder også terapi via telefonsamtaler. Her ringer jeg dig op på det ønskede telefonnummer på det aftalte tidspunkt.

Leaves

Sådan foregår onlineterapi

Det er nemt at finde ud af det praktiske. Det foregår sådan at jeg sender dig et link på mail lige inden vores aftale. Du trykker på deltag i møde, hvorefter vi har kontakt. Du skal sidde foran en computer eller iPad med kamera på. En mobiltelefon kan også bruges, men det er bedre med det større billede på computeren eller iPaden. Den bedste kvalitet opnås hvis du bruger Google Chrome som browser. 

Til onlineterapi bruger jeg Google Meet, der anbefales af Dansk Psykologforening. Google Meet efterlever GDPR´s regler for databeskyttelse, og alle dine data opbevares krypteret og sikkert. Du behøver ikke installere software eller oprette en konto hos Google. Hvis du vil bruge iPad eller mobiltelefon, findes der en app til det. Der bruges højkvalitetsservere, så billed- og lydkvalitet er blandt markedets bedste.