Praktisk information

Priser per 1/1 2023:

Priser individuel terapi – herunder videoterapi og telefonmøder:
Privatbetalende: 1.000 kr. (50 min.)

Er du privatbetalende og har du brug for mere tid til fordybelse, eller kommer du langvejs fra, kan du også vælge 1½ session (75 min. til 1.300 kr.) eller en dobbelttid (1 time og 40 min. til 1.800 kr.).

Forsikringsselskaber, arbejdspladser og kommuner: 1.100 kr. (50 min.)

Priser parterapi:
1.200 kr. (1 time)
1.500 kr. (1½ time)
2.000 kr. (2 timer)

Priser supervision:
Individuel supervision: 1.200 kr. (1 time)
Gruppesupervision: 1.500 kr. (1 time)

Tilskud: Som autoriseret psykolog er jeg godkendt af alle forsikringsselskaber. Jeg har ikke en aftale med sygesikringen og kan derfor ikke tilbyde samtaler med henvisning fra egen læge.

Sygeforsikring “danmark” giver 300 kr. i tilskud per psykologsamtale til 11 henvisningsårsager. Du kan se mere om henvisningsårsagerne og tilskud her: www.sygeforsikring.dk.

Betaling: Privatbetaling sker samme dag som samtalen har fundet sted/efter hver samtale via MobilePay Erhverv eller på erhvervskonto nr.: 5495-1246509 i Nykredit. Ved dækning af forsikring eller kommune sender jeg en regning efter at forløbet er afsluttet.

Afbud eller ændring af tid bedes meddelt senest kl. 15 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales det fulde honorar. Dette uanset årsagen til afbuddet eller udeblivelsen.

Ved symptomer på corona eller andet kan aftalen også ændres til en onlinekonsultation, i så fald bedes du informere mig om ændring til onlinetid senest kl. 8 om morgenen den dag vi har en aftale.

Forsinkelse mm.: Ved forsinkelse forlænges samtalen ikke i den anden ende, og der betales normal samtaletakst. Det samme gælder, hvis du har brug for at gå før den aftalte tid stopper.

Aftales der en tid over mail eller sms er aftalen kun gældende, hvis du har modtaget en bekræftelse fra mig.

Dansk psykolog Forening: Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og forholder mig til Dansk Psykolog Forenings etiske retningslinjer.